A Lányok Napjáról

Lányok Napja – a jövő rád vár, te mire vársz?

2019. április 30-án ismét Lányok Napja, immár 8. alkalommal Magyarországon. Egy nap, amikor találkozhatsz szakemberekkel és kipróbálhatod magad és a képességeidet. Minden középiskolás lány részére nyitott a lehetőség a csatlakozásra: a nap, amikor sok vállalat, kutatási intézmény, egyetemi laboratórium nyitja meg kapuit a lányok előtt a tudomány és a technológia, a kutatás és az informatika területén.

lanyok_napjarol_2

A program célja,

hogy informálja a lányokat a műszaki, technológiai, mérnöki és informatikai pálya előnyeiről, ezáltal bővítve látókörüket, tágítva a munka világáról alkotott képüket ….

lanyok_napjarol1

Az én napom a Lányok Napján

Valójában mi történik a Lányok Napján? Less be ide! Itt megnézheted azoknak a lányoknak az izgalmas beszámolóját, akiknek már vannak tapasztalatik erről a napról.

A nők és a tudomány

Magyarországnak − Európai Unió többi országához hasonlóan − szembe kell néznie azzal a problémával, hogy az optimális kutatói és mérnöki utánpótlás korlátozott….

Még mindig vannak olyan szakmák, ahol nagyon kevés nő dolgozik. Ezek gyakran olyanok, amelyek változatos és izgalmas karrier lehetőséget rejtegetnek magukban!

Nézz körül az ajánlatok közt és jelentkezz a programra!