A Lányok Napjáról

Lányok Napja – a jövő rád vár, te mire vársz?

2017. április 27-én ismét Lányok Napja, immár 6. alkalommal Magyarországon. Egy nap, amikor találkozhatsz szakemberekkel és kipróbálhatod magad és a képességeidet. Minden középiskolás lány részére nyitott a lehetőség a csatlakozásra: a nap, amikor sok vállalat, kutatási intézmény, egyetemi laboratórium nyitja meg kapuit a lányok előtt a tudomány és a technológia, a kutatás és az informatika területén.

lanyok_napjarol_2

A program célja

A Lányok Napja egy országos, interaktív, ingyenes program, amit a Nők a Tudományban Egyesület szervez középiskolás lányoknak….

lanyok_napjarol1

Az én napom a Lányok Napján

Valójában mi történik a Lányok Napján? Less be ide! Itt megnézheted azoknak a lányoknak az izgalmas beszámolóját, akiknek már vannak tapasztalatik erről a napról.

lanyok_napjarol_csempe

A nők és a tudomány

Magyarországnak − Európai Unió többi országához hasonlóan − szembe kell néznie azzal a problémával, hogy az optimális kutatói és mérnöki utánpótlás korlátozott….

Még mindig vannak olyan szakmák, ahol nagyon kevés www.buy-trusted-tablets.com nő dolgozik. Ezek gyakran olyanok, amelyek változatos és izgalmas karrier lehetőséget rejtegetnek magukban!

Nézz körül az ajánlatok közt és jelentkezz a programra!