Kedves Partnerünk!

Köszönjük, hogy feltöltötted a programot és fogadóhelyként vesztek részt a Lányok Napján.

A program címe: !!programcim!!

Időpont: !!idopont!!

A program feltöltése akkor válik véglegessé, akkor jelenik meg a lányok számára, miután azt a Lányok Napja Programiroda munkatársai jóváhagyták.

A jóváhagyás során:

  • megvizsgáljuk, hogy a program megfelel-e a Lányok Napja program irányelveinek,
  • ellenőrizzük a Lányok Napja programot szervező NaTE-val kötött szerződést/megállapodást illetve az abban szereplő támogatási összeg átutalását.

Amennyiben a jóváhagyás feltételei nem teljesülnek, megkeresünk, hogy a program minél előbb láthatóvá váljék az érdeklődő lányok részére.

A jóváhagyásról e-mailben is értesítést küldünk.

Bejelentkezés után még módosíthatod a feltöltött programot, illetve újabb programot tölthetsz fel a felületre.

Legkésőbb a program időpontja előtt 3 nappal a fogadóhely eldöntheti, hogy személyesen vagy online tartja meg a programot.

SZEMÉLYESEN LÁTOGATHATÓ program esetén a találkozási pont módosítására, ha feltétlenül szükséges, legkésőbb április 24-ig van lehetősége minden fogadóhelynek.

ONLINE program esetén a csatlakozási link – megadására, módosítására legkésőbb április 24-ig  van lehetősége minden fogadóhelynek.

Kapcsolattartó adatai mezőt legkésőbb április 24-ig kérjük feltölteni – Őt kereshetik meg a résztvevők, ha pl. gondjuk akad a helyszínre jutással. Ez az információ a program leírásánál nyilvánosan nem fog megjelenni, csak a regisztráló résztvevők kapják meg e-mailben.

További kérdés illetve kérés esetén forduljatok hozzánk bizalommal, szívesen állunk rendelkezésre!

Üdvözlettel,

NaTE – Lányok Napja Programiroda
E-mail: lanyoknapja@nokatud.hu
Tel: +36 20 9361 365, +36 30 656 1489
URL: lanyoknapja.hu