Tisztelt Partnerünk!

Értesítünk, hogy fogadtuk csatlakozásotokat a 2023. április 27-én megrendezésre kerülő Lányok Napja programhoz.

A feltöltött program címe: !!programcim!!

Időpont: !!idopont!!

Köszönjük, hogy részt vesztek a ország legnagyobb pályaorientációs programjában, és fogadóhelyként megnyitjátok a jövő kapuját a diáklányok előtt.

FONTOS!
Idén megújult a programlista oldalunk, ahol a lányok a programok közt böngésznek. Itt egyszerűbb lett a szűrés, ezért bekerült egy új mező: a Fogadóhely rövid neve, amit a Profilszerkesztés menüpontban lehet feltölteni.
Ha még nem tetted meg, ezt a mezőt a saját profilotoknál töltsd fel, hogy a a Ti helyszínetekre is rá lehessen majd szűrni! (Bejelentkezés után: https://lanyoknapja.hu/profil-szerkesztes/)

Néhány további információ:

 • A lányok a program elfogadását követően hamarosan jelentkezhetnek a lanyoknapja.hu oldalon keresztül
 • A feltöltött program módosítására a program elfogadása után is van lehetőség, de kérjük, hogy most már csak apróbb változtatásokat tegyetek. Programot módosítani, szerkeszteni bejelentkezés után a Fogadóhelyek menüpont Programjaim/Programfeltöltés almenüpont alatt a program sorában lévő szerkesztés ikonra kattintva lehet.
 • Új programot feltölteni bejelentkezés után a Fogadóhelyek menüpont Programjaim/Programfeltölés almenüpont alatt lehet.
 • ONLINE vagy SZEMÉLYESEN LÁTOGATHATÓ program + csatlakozási link 
  • 2023. április 24-ig minden fogadóhely eldöntheti, hogy személyesen vagy online tartja meg az április 27-i programot
  • online program esetén a csatlakozási linket is április 24-ig lehet szerkeszteni/megadni
 • Extra informácók, amit a fogadóhely szeretne a lányokkal közvetlenül a program előtt megosztani – az üzenetet legkésőbb április 20-ig várjuk
 • Jelentkezők megtekintése: bejelentkezés után a Fogadóhelyek menüpont Programjaim/Programfeltölés almenüpont alatt a program sorára kattintva legördül a lista.
 • A jelentkezési határidőt a Fogadóhely a maximális létszám megadásával tudja meghatározni: a lányok addig tudnak jelentkezni a programra, míg a jelentkezők száma el nem éri a maximális létszámot. Ha a Fogadóhely le szeretné zárni a jelentkezést, akkor a maximális létszámot az éppen aktuális jelentkezők számával megegyezőre kell állítani. 
 • Rendezvényszervezési tapasztalatok azt mutatják, hogy a regisztrálók estében mindig van lemorzsolódás.  Igyekszünk a lányok figyelmét felhívni arra, hogy jelezzék, ha mégsem tudnak részt venni a programon, de azért, hogy teljes létszámban megjelennek, nem tudunk felelőséget vállalni.
 • FONTOS! Annak a lánynak a  regisztrációját, aki visszamondja a részvételt, a felületről, illetve az adatbázisból is töröljük. Ha  a Fogadóhely korábban letölti a résztvevők listáját, akkor  ezt célszerű mindig frissíteni. (Ez olyankor okozhat gondot, amikor egy program nagyon korán betelik, akár hetekkel április 27-e előtt.) Az eseményt megelőző utolsó napon mindenképp érdemes a jelentkezők listáját frissíteni.

A programok népszerűsítése több csatornán fog történni: social media kampány, iskolák, szülői szervezetek megkeresése, sajtókapcsolatok stb.

A Fogadóhely, amennyiben lehetősége van rá, maga is közreműködhet a program népszerűsítésében. Ehhez weboldalon keresztül az új arculatnak megfelelően biztosítunk szóróanyagokat (poszter, szórólap), amelyek elektronikus formában bejelentkezés után elérhetők (https://lanyoknapja.hu/nepszerusito-anyagok).

Az előző évek tapasztalatai alapján elmondható, hogy azok a programok voltak a legsikeresebbek, amelyeket a fogadóintézmények a központi kommunikációval párhuzamosan is meghirdettek.

Kövessétek folyamatosan megújuló Facebook (www.facebook.com/lanyoknapja)  és Instagram oldalunkat (www.instagram.com/lanyoknapja/) is.

További kérdés illetve kérés esetén forduljatok hozzánk bizalommal, szívesen állunk rendelkezésre!

Üdvözlettel,

NaTE – Lányok Napja Programiroda
Mobil: +36 30 656 1489, +36 20 9361 365
E-mail: lanyoknapja@nokatud.hu
URL: lanyoknapja.hu