Tisztelt Partnerünk!

Értesítünk, hogy fogadtuk csatlakozásotokat a 2024. április 25-én megrendezésre kerülő Lányok Napja programhoz.

A feltöltött program címe: !!programcim!!

Időpont: !!idopont!!

Köszönjük, hogy részt vesztek a ország legnagyobb pályaorientációs programjában, és fogadóhelyként megnyitjátok a jövő kapuját a diáklányok előtt.

FONTOS!
A programlista oldalunk, ahol a lányok a programok közt böngésznek, már korábban megújult. Itt egyszerűbb lett a szűrés, ezért bekerült egy új mező: a Fogadóhely rövid neve, amit a Profilszerkesztés menüpontban lehet feltölteni/szerkeszteni.
Ha még nem tetted meg, ezt a mezőt a saját profilotoknál töltsd fel, hogy a Ti helyszínetekre is rá lehessen majd szűrni! (Bejelentkezés után: https://lanyoknapja.hu/profil-szerkesztes/)

Néhány további információ:

  • A lányok a program elfogadását követően jelentkezhetnek a lanyoknapja.hu oldalon keresztül
  • A feltöltött program módosítására a program elfogadása után is van lehetőség, de kérjük, hogy most már csak apróbb változtatásokat tegyetek. Programot módosítani, szerkeszteni bejelentkezés után a Fogadóhelyek menüpont Programjaim/Programfeltöltés almenüpont alatt a program sorában lévő szerkesztés ikonra kattintva lehet.
  • Új programot feltölteni bejelentkezés után a Fogadóhelyek menüpont Programjaim/Programfeltölés almenüpont alatt lehet.
  • A találkozási pont mezőt április 22-ig lehet szerkeszteni/megadni
  • Extra információk, amit a fogadóhely szeretne a lányokkal közvetlenül a program előtt megosztani – az üzenetet legkésőbb április 18-ig várjuk
  • Jelentkezők megtekintése: bejelentkezés után a Fogadóhelyek menüpont Programjaim/Programfeltölés almenüpont alatt a program sorára kattintva legördül a lista, ami a kis excel ikonra kattintva le is tölthető.
  • A jelentkezési határidőt a Fogadóhely a maximális létszám megadásával tudja meghatározni: a lányok addig tudnak jelentkezni a programra, amíg a jelentkezők száma el nem éri a maximális létszámot. Ha a Fogadóhely le szeretné zárni a jelentkezést, akkor a maximális létszámot az éppen aktuális jelentkezők számával megegyezőre kell állítani. 
  • Rendezvényszervezési tapasztalatok azt mutatják, hogy a regisztrálók estében mindig van lemorzsolódás.  Igyekszünk a lányok figyelmét felhívni arra, hogy jelezzék, ha mégsem tudnak részt venni a programon, de azért, hogy teljes létszámban megjelennek, nem tudunk felelőséget vállalni.
  • FONTOS! Annak a lánynak a  regisztrációját, aki visszamondja a részvételt, a felületről, illetve az adatbázisból is töröljük. Ha  a Fogadóhely korábban letölti a résztvevők listáját, akkor  ezt célszerű mindig frissíteni. (Ez olyankor okozhat gondot, amikor egy program nagyon korán betelik, akár hetekkel április 25-e előtt.) Az eseményt megelőző utolsó napon mindenképp érdemes a jelentkezők listáját frissíteni.

A programok népszerűsítése több csatornán fog történni: social media kampányok, iskolák, pedagógusok, szülői szervezetek megkeresése, sajtókapcsolatok stb.

A Fogadóhely, amennyiben lehetősége van rá, maga is közreműködhet a program népszerűsítésében. Ehhez weboldalon keresztül az arculatnak megfelelően biztosítunk szóróanyagokat (poszter, szórólap), amelyek elektronikus formában bejelentkezés után elérhetők (https://lanyoknapja.hu/nepszerusito-anyagok).

Az előző évek tapasztalatai alapján elmondható, hogy azok a programok voltak a legsikeresebbek, amelyeket a fogadóintézmények a központi kommunikációval párhuzamosan is meghirdettek. A https://lanyoknapja.hu/programlista oldalon érhető el az összes idei Lányok Napja programot. A saját programod részleteire kattintva éred el a saját programotok linkjét.

Kövessétek folyamatosan megújuló Facebook (facebook.com/lanyoknapja), Instagram (instagram.com/lanyoknapja) és TikTok (tiktok/@lanyoknapja) oldalainkat is!

További kérdés illetve kérés esetén forduljatok hozzánk bizalommal, szívesen állunk rendelkezésre!

Üdvözlettel,

NaTE – Lányok Napja Programiroda
Mobil: +36 30 656 1489, +36 20 9361 365
E-mail: lanyoknapja@nokatud.hu
URL: lanyoknapja.hu