Nők a Paksi Atomerőműben


2017.04.27. 09:00 - 14:00

Paks
Paksi Atomerőmű Hrsz.:8803/17.


Hol találkozunk? Budapest Keleti Pályaudvar, az indulás a Keleti Pályaudvarról történik, indulás ideje 7:15. A sofőr „Paksi Atomerőmű – Lányok Napja” feliratú táblával fogja várni a jelentkezőket a Keleti Pályaudvar főbejáratánál. Kérjük, hogy a jelentkezők a személyi igazolványt feltétlenül hozzák magukkal a látogatásra.
Elvárt öltözet: Nincs kikötés
Minimum életkor: 15
Ellátás: reggeli, ebéd

A PAKSI ATOMERŐMŰ BEMUTATJA:
Gyertek, nézzétek meg, hogyan dolgoznak a csajok az Atomerőműben! Megmutatjuk a Látogató és a Karbantartó Gyakorló Központot, ami a világon egyedülálló, hiszen itt a reaktor gőzfejlesztőjébe is bemászhattok. – nyugi, csak gyakorlásra használjuk, nem üzemel 😀 Bemutatjuk az Atomenergetikai Múzeum relikviáit, egy finom ebédre vendégül látunk Titeket, majd ajándékkal zárjuk a programot. Szóljatok a barátnőknek és jelentkezzetek! Ez a Ti napotok az Atomerőműben!

A Paksra utazást -különbusszal- mi biztosítjuk számotokra.
A személyi igazolványt mindenképpen hozzátok magatokkal. (személyi igazolványszám előzetes megadása szükséges)

Szervező

MVM Paksi Atomerőmű Zrt.

7031, Paks
Hrsz.:8803/17

A PAKSI ATOMERŐMŰ BEMUTATJA: Gyertek, nézzétek meg, hogyan dolgoznak a csajok az Atomerőműben! Körbevezetünk a Látogató és a Karbantartó Gyakorló Központban, amely a világon egyedülálló, hiszen egy valódi reaktor vár Titeket egészen közelről, amelynek gőzfejlesztőjébe be is mászhattok – nyugi, csak gyakorlásra használjuk, nem üzemel 😀 Megmutatjuk az Atomenergetikai Múzeum relikviáit, amit egy finom ebéd követ, végül távozáskor ajándékkal zárjuk a programot. Ez a Ti napotok az Atomerőműben, jelentkezzetek!