Lányok Napja a B. Braun-nál


2017.04.27. 09:00 - 12:30

Budapest
B. Braun Medical Kft. Fejlesztési Divíziója (H-1023 Budapest, Felhévizi u. 5.)


Hol találkozunk? Felhévizi utcai bejáratnál lévő Recepció

Elvárt öltözet: nincs

Minimum életkor: 15

Ellátás: sütemény, pogácsa, üdítők

9:00 Regisztráció

9:30 A cég bemutatása, azon belül a szoftverfejlesztő csapat és az ő általuk érintett szakterületek, szakmacsoportok bemutatása

10:15 Szünet

10:30 Az elmélet gyakorlati bemutatása a laborban

11:30 Szünet

11:45 A hölgy kollégák saját munkájuk bemutatása, kérdések-válaszok és a kérdőív kitöltése

12:30 Program vége


Szervező


B. Braun Medical Kft.


1023, Budapest
Felhévízi

Olyan munkahelyen képzeled el a jövődet, ahol tudásoddal hozzájárulhatsz mások egészségének megőrzéséhez? Hazánk egyik vezető egészségügyi vállalatánál, a B. Braun-nál ezt megteheted.

Fejlesztési részlegünkön közel 80 mérnök dolgozik dialíziskészülékek, valamint infúziós pumpák hardver- és szoftverfejlesztésén - Németországon kívül a B. Braun-cégcsoporton belül csak Magyarországon zajlik fejlesztői tevékenység.

A betegellátásban használt orvosi eszközök biztonságos működéséért a gépeket fejlesztő szakemberek a felelősek. Tőlük függ, hogy egy beteg milyen minőségű kezelést kap, így a fejlesztőmérnökök felelőssége szó szerint életbevágóan fontos.

A cégközpontunkban készült szoftverek nemcsak a Magyarországon kezelt betegek számára nyújtanak életben tartó kezelést, hanem a világ 90 országában több mint 90 000 dialízisgépen futnak, több százezer vesebeteg kezelését biztosítva.