Így neveld a MicroBited...


2017.04.27. 09:00 - 15:00

Budapest
Futó u. 45.


Hol találkozunk? ARM iroda recepció (5. emelet)

Elvárt öltözet: Kényelmes

Minimum életkor: 14

Ellátás: pogácsa, üdítő, pizza

Gondoltad volna, hogy a világon az emberek 60%-a nap, mint nap használ olyan eszközöket, melyeket az ARM processzorai tesznek okosabbá? Tudtad, hogy ezeket az apró chipeket használják a telefonokban, okosórákban és sok fényképezőgépben, robotban, autóban és orvosi eszközben is? Tudtad, hogy több országban vehetsz ARM-alapú okostelefont, mint Mc Donalds-os hamburgert?

Manapság az informatika már korántsem csak a számítógépekre korlátozódik, ott van a telefonokban, az autókban, és sok-sok más hétköznapi eszközben is. Szeretnéd te is kipróbálni milyen életre kelteni egy gombokkal és LED-ekkel teli bankkártya méretű kütyüt? Látogass el hozzánk, vegyél részt MicroBit workshopunkon és tapasztald meg hogy a programozás nem is olyan bonyolult, hanem kreatív feladat, telis-tele sikerélménnyel. Nem gond, ha még sosem programoztál előtte, mindent az alapoktól kezdünk és a nap végén még a kedvenc MicroBitedet is hazaviheted magaddal.

9.00 - 9.15 : Érkezés, regisztráció
9.15 - 9.45: Ismerkedés
9.45 - 10.30 : Miért jó mérnöknek lenni? - A kollégáink mesélnek
10.30 - 12.00 : Így neveld a MicroBited, avagy ismerkedés a programozás alapjaival.
12.00 - 13.00 : Szünet, Pizza
13.00 - 14.30 : Játék a MicroBittel - Te mire használnád?
14.30 - 15.00 : Kötetlen beszélgetés: kérdések – válaszok, kérdőív kitöltése
15.00: Program zárása

Az épületbe Corvin Pláza sétány felőli jobb oldali kijáratával szemben kell bejönni.
A földszinti recepción kérlek jelezd, hogy a Lányok napjára érkeztél.
Bejárat Google Térképen:
https://goo.gl/maps/7c9psJ22S8R2


Szervező


ARM Hungary Kft.


1082, Budapest
Futó u. 45.

Gondoltad volna, hogy a világon az emberek 60%-a nap mint nap használ olyan eszközöket, melyeket az ARM processzorai tesznek okosabbá? Tudtad, hogy ezeket az apró chip-eket használják a telefonokban, okosórákban és sok fényképezőgépben, robotban, autóban és orvosi eszközben is? Tudtad, hogy több országban vehetsz ARM-alapú okostelefont, mint McDonald's-os hamburgert? Szeretnéd te is kipróbálni, milyen életre kelteni egy gombokkal és LED-ekkel teli kütyüt, mely akár a pénztárcádban is elfér? Látogass el hozzánk, vegyél részt MicroBit workshopunkon és tapasztald meg hogy a programozás nem is olyan bonyolult, hanem kreatív feladat, telis-tele sikerélményekkel!