IBM DSS Kft.


2017.04.27. 08:00 - 13:00

Vác
Deákvári fasor 16-18.


Hol találkozunk? Zollner Porta épület

Elvárt öltözet: szokásos hétköznapi

Minimum életkor: 15

Ellátás: frissítő víz, üdítő, pogácsa, szendvics

A nagy teljesítményű háttértárolókat előállító váci üzem 1996-ban kezdte meg működését. Az üzem jelentős termelőkapacitással rendelkezik, mely lehetővé teszi, hogy az ország egyik legnagyobb exportőrénél, kizárólag itthon készülnek az IBM csúcskategóriájú adattároló-rendszerei.
A több száz főnyi termelésben foglalkoztatott kollégának nagyszámú, adminisztratív területeken dolgozó kolléga ad támogatást, a gyártás, a logisztika, a pénzügy, a mérnökség, és az egyéb támogató funkciók osztályain belül. Az utóbbi években fejlődésnek indultak a szolgáltatási területek, melyhez cégünk is csatlakozott és nemzetközi IT szolgáltatást illetve logisztikai feladatokat látnak el.


A bemutatkozó nap során a lányoknak lehetőségük lesz megtekinteni a gyártásunkat, meghallgatni a gyártást támogató területeken dolgozó néhány női kollégát, és persze játék és játék.


Szervező


IBM DSS Kft.


2600, Vác
Deákvári fasor 16-18.

A nagy teljesítményű háttértárolókat előállító váci üzem 1996-ban kezdte meg működését a német tulajdonú Zollner Kft. és az IBM Storage Products Kft. összefogásával. Az IBM Data Storage Systems Kft., az IBM Storage Products Kft.-től különválva, 2002. november 1-jén vált önálló céggé és ekkor központja átkerült Vácra.
A több száz főnyi termelésben foglalkoztatott kollégának nagyszámú, adminisztratív területeken dolgozó kolléga ad támogatást, a gyártás, a logisztika, a pénzügy, a mérnökség, és az egyéb támogató funkciók osztályain belül. A váci telephelyen háromféle nagy teljesítményű, intelligens rendszert szerelnek össze, ezek legismertebbje az eladások legnagyobb volumenét kitevő a DS8000 szerver. Másik fontos termékünk a SAN Volume Controller rendszer. Legújabb termékünk pedig a DS8880 mely 2015 decemberében került bevezetésre. Az utóbbi években fejlődésnek indultak a szolgáltatási területek, melyhez cégünk is csatlakozott a CIO és GTS Services osztályaink segítségével, akik nemzetközi IT szolgáltatást illetve logisztikai feladatokat látnak el.