Légzsákgyártás interaktív megismerése


2017.04.27. 09:00 - 14:00

Miskolc
Takata út 1


Hol találkozunk? Főporta

Elvárt öltözet: Kényelmes öltözet, lapos talpú cipő

Minimum életkor: 12

Ellátás: Szendvics, édesség+ üdiítő

9.00 - 9.20 Regisztráció - belépés a gyár területére
9.20 - 11.45 Interaktív gyártúra, a tesztelés részletes bemutatása
12.00- 12.45 Ebéd - kötetlen beszélgetés a mérnök- kolléganőkkel.
12.45 -13.15 Légzsákok beszerelés - értékes ajándékokért
13.15-14.00 Kerekasztal beszélgetés, tapasztalatok megbeszélése, kérdések megválaszolása


Szervező


Joyson Safety Systems Hungary Kft


3516, Miskolc
Joyson út 1.

Közös álmunk

A Joyson-nál egy olyan világról álmodunk, melyben a közlekedési balesetekben történő halálozások száma nullára csökkenthető. Minden egyes személy egyaránt fontos számunkra, és egy olyan globális társadalmat remélünk, amelyben mindenki felismeri az emberi élet valódi értékét.
A Joyson Safety System vezető autóipari beszállító vállalat a passzív biztonsági rendszerek területén, termékei között szerepelnek a kormánykerekek, légzsákok, biztonsági övek, gyermek biztonsági rendszerek, valamint elektronikai termékek, melyeket a cég a legnagyobb autógyártó vállalatok számára szállít be világszerte. A Joyson cégcsoport jelenleg 56 gyárat működtet a világ 20 országában, és mintegy 50 000 alkalmazottja van világszerte, akik elhivatottan azon dolgoznak, hogy az innovatív ötleteket valósággá váltsák.
Közös célunk az, hogy a közlekedési balesetekben történő halálozások számát nullára csökkentsük. Olyan termékeket fejlesztünk és gyártunk, amelyek révén az emberek biztonságban tudhatják magukat napjaink útjain, optimális biztonságot nyújtva számukra utazás közben, számos, mind a vezető, mind a gyalogosok védelmét szolgáló termékekkel. Az innovatív technológiák területén évtizedeken keresztül úttörőként. A Joyson küldetése innovatív termékek fejlesztése a legmagasabb minőségi követelményeknek megfelelően, melyek a vevők maximális elégedettségét szolgálják.

A mai autóipari társadalomban nem lehet eleget a biztonságra gondolni. Egy olyan vállalatként, amely biztonsági öveket, légzsákokat, gyermeküléseket és más egyéb életmentő termékeket gyárt, tudatában vagyunk a társadalom iránti felelősségünknek, és szeretnénk hozzájárulni közös célként egy biztonságos világ megteremtéséhez. Ennek érdekében továbbra is olyan biztonsági termékeket és rendszereket gyártunk és fejlesztünk, amelyekre számíthatnak az emberek. Célunk a Joyson-nál az, hogy egy olyan világban fejleszthessünk biztonsági termékeket, amelyben azok használatára soha nem lesz szükség, vagyis közlekedési balesetekre egyáltalán nem kerül majd sor. Ez az az álom, amelyért minden egyes nap dolgozunk.