GIRLPOWER IN JABIL


2017.04.27. 09:00 - 15:30

Tiszaújváros
3580 Tiszaújváros, Huszár Andor út 1. - Jabil főépület


Hol találkozunk? I-es porta

Elvárt öltözet: Kényelmes ruházat, zárt és lapostalpú cipő

Minimum életkor: 13

Ellátás: Érkezéskor frissítő és welcome falatok, majd közös ebéd

Még nem tudod merre haladj, hogyan válassz magadnak szakmát és pályautat? Kíváncsi vagy és érdeklődő? Vagy csak szeretnél egy napot az iskolán kívül játékos tanulással eltölteni? Jó hírünk van: mi segíthetünk!

Írd a naptáradba, szólj a barátnőidnek, mert április 27-én nálunk a helyed, hiszen, cégünk is megnyitja kapuit és vár a Lányok Napja!

Tudtad, hogy a Jabil-nél szerte a világban különleges dolgok készülnek? Például nálunk gyártják azokat a kamerákat, melyeket az olimpiai közvetítéseknél használnak, vagy mi szerelünk össze különféle orvosi műszereket, gyártottunk már több millió okostelefont, szervereket építünk, de ha apukád autót vezet és indexel vagy csak kinyitja a központi zárat- ahhoz is van egy pici közünk. Látogass el hozzánk, ha érdekel a tudomány, az elektronika vagy akár a pénzügy, esetleg tervező-szervező típus vagy, fejlesztenél mert folyton tele vagy ötletekkel , és szívesen betekintenél egy napunkba! Akkor is minket válassz, ha olyan cég érdekel, ahol esély van floridai versenyekre utazni, kínai vagy amerikai gyárakban tanulni a kollégáktól!

09:00- 09:20: Érkezés, Regisztráció
09:20-10:10: Megnyitó, gyárunk és a Jabil Joules csapat bemutatása
10:15-11:30: Interaktív játékok
11:40-12:15: Ebéd a délutánt támogató kollégákkal
12:30-13:30: Gyárlátogatás – a kollégákkal
13:30-15:00: Női mérnökök és vezetők – kötetlen beszélgetés, játékok
15:10-15:30: Értékeljük a napot: program lezárása, csoportkép, emléklapok átadása


Szervező


Jabil Circuit Magyarország Kft.


3580, Tiszaújváros
Huszár Andor út 1.

A Jabil a világ elsőszámú elektronikai vállalatainak beszállítója, mostanra közel 30 országban több mint 100 gyáregységgel van jelen. Tiszaújvárosban 18 éve találkozhatsz velünk, több mint 1000 féle terméket gyártunk, s már 5 iparági szektroban tettük le névjegyünket: jelentőset alkotunk az autóipar, a telekommunikáció, az orvosi elektronika, az ipari elektronika, a számítástechnika és adattárolás területén.

Partnereink köre folyamatosan növekszik, jelenleg összesen 54.000 m2gyártócsarnokban közel 4000 főt foglalkoztatunk. A tiszaújvárosi telephely Európában a legnagyobb, világszerte pedig a negyedik legnagyobb gyára az anyavállalatnak.

Hisszük, hogy siker kulcsa a kiváló csapat, hisszük, hogy a sokszínűségünktől vagyunk mások és hisszük, hogy a nők színt hoznak életünkbe, s hogy általuk többek leszünk! Éppen ezért keltettük életre a Jabil Joules programunkat, melynek célja, hogy tanítsuk, mentoráljuk és bátorítsuk a kollégnőket. Mindemellett büszkén mutatjuk be sikertörténeteinket: olyan kollégánők pályafutásást, akik a családanya szerepe mellett is mertek nagyot álmodni, s megvalósították karriercéljaikat, jelenleg felsővezető pozíciót töltenek be. Ez bizonyítja az is, hogy gyárunkban a mérnöki és specialista munkakörökben a lányok aránya közel 30%!