Te + Ericsson = Nyerő kombináció - Fedezd fel velünk az informatika világát!


2017.04.27. 09:00 - 13:30

Budapest
1117 Bp., Irinyi József u. 4-20., B. épület


Hol találkozunk? BME Informatika épület, 1117 Budapest, Magyar tudósok krt. 2

Elvárt öltözet: Nincs

Minimum életkor: 14

Ellátás: kávészünet + pizza

Látogass el az Ericsson Magyarországhoz, és ismerj meg minket, a világ egyik vezető és az egyik legnagyobb hazai telekommunikációs és informatikai kutatással foglalkozó vállalatát.

Amivel készülünk:
- Bemutatkozik az Ericsson, kik vagyunk mi és mivel is foglalkozunk
- Nők az IT-ban: laza, kötetlen beszélgetés különböző pozíciókat betöltő ericssonos lányokkal arról, hogy miért is volt életük legjobb döntése a műszaki pálya és persze egy kis biztatás nektek :-)
- Nézz körbe, hogy és hol dolgozunk? Gemba túra trendi irodáinkban
- Látogatás a világhírű telekomos kutatólaborunkban.
- Dolgozz Te is csapatban! Pizza kan-ban játék - hogyan süssünk pizzát együtt hatékonyan? Mi a közös a szoftverfejlesztésben és a pizzasütésben?
- A napot pizzázással, beszélgetéssel zárjuk.


Szervező


Ericsson Magyarország


1117, Budapest
Magyar tudósok körútja 11.

A jelenleg közel kétezer főt foglalkoztató Ericsson Magyarország tevékenysége 2 pilléren nyugszik. A hazai cég az ország legnagyobb telekommunikációs és informatikai kutatással, szoftver és hardverfejlesztéssel foglalkozó vállalat az országban. Tevékenységében példaértékű az oktatás–alapkutatás–alkalmazott kutatás–ipari megvalósítás láncolata. A K+F tevékenységen felül az Ericsson Magyarország a Magyar Telekom stratégiai partnere, mobilhálózatának kizárólagos, valamint vezetékes hálózata jelentős részének szállítója. Az üzleti területhez tartozó régiós mérnöki szolgáltató központban magasan képzett mérnökök a világ számos országában vesznek részt távközlő rendszerek kiszolgálásában, projektek megvalósításában, különböző rendszerek integrációjában és támogatásában. Továbbá a vállalat menedzselt szolgáltatásokat nyújtó központja helyszíni és telephelyi karbantartó tevékenységet lát el hazai szolgáltatók részére.