Lányok napja a TE Connectivitynél


TE Connectivity


2500, Esztergom
Amp u. 2.
Facebook:  https://www.facebook.com/teconnectivity/?fref=ts

Az immár 50 éves piacvezető múltra visszatekintő TE Connectivity amerikai tulajdonú multinacionális nagyvállalat a világ számos pontján van jelen: 120 gyárban közel 500 000 precíziós tervezésű terméket gyártunk és a termelést csaknem 72 000 szakértő munkatársunk segíti.

Olyan elektronikai csatlakozó termékeket tervez és gyárt melyek számos iparágban a csatlakozás meghatározói.

A vállalatcsoport üzleti tevékenysége három fő működési szegmenset ölel fel: szállítási megoldások; ipari megoldások; és kommunikációs megoldásokkal foglalkozó szegmensek.

A TE Connectivity esztergomi üzemében már több, mint 1900 alkalmazottal gyártunk az autóipar számára, alkatrészeket melyek az autók működését, kényelmi, és biztonsági szolgáltatásait hívatottak biztosítani.


Kezdési időpont: 2018.04.26. 09:00
Várható befejezés: 2018.04.26. 13:00

Esztergom
2500 Esztergom, Amp út 2.

Találkozási pont: TE Connectivity - Recepció

Elvárt öltözet: Kényelmes ruházat, zárt és lapostalpú cipő

Minimum életkor: 13

Ellátás: Frissítő és pogácsa

Még nem tudod mi szeretnél lenni, ha nagy leszel? Milyen munkahelyek is vannak a nagyvilágban? Ha érdekel a pörgés és egy picit az elektronika, akkor itt a helyed!

Bemutatjuk számodra, hogy lányként miért lehet jó választás az autóipar. Betekintést nyerhetsz a mindennapi működésünkbe és kipróbálhatod magad az ellátási lánc egy résztvevőjeként. Lehetsz vevő, aki megrendeli a termékeinket; beszállító, aki alapanyaggal és alkatrészekkel lát el minket; raktáros, aki kezeli a termékeket; operátor, aki szereli a termékeinket; folyamatellenőr, aki leellenőrzi a készterméket; gyártástervező, aki megtervezi, hogy melyik gépen mennyi terméket gyártson a termelés; anyagmozgató, aki viszi a félkész- vagy késztermék egyik helyről a másikra; sofőr, aki szállítja a termékeket a beszállító és a vevő között vagy épp gyárigazgató, aki vezeti a vállalatot.

Bármilyen autót is használjon a családod, barátaid vagy épen a környezeted az biztos, hogy az autó elektronikai működéséhez legalább hét csatlakozót itt Esztergomban gyártottunk.

Program:
09:00-09:20 Érkezés, Regisztráció
09:10-10:40 LEGO szimuláció - interaktív játék
10:40-11:10 Gyárlátogatás - a kollégákkal
11:10-12:40 Kötetlen beszélgetés női mérnökökkel és szakértőkkel
12:40 -13:00 Program lezárása