A légzsák, mint életvédelmi eszköz - interaktív gyárlátogatás - sok meglepetéssel


Joyson Safety Systems Hungary Kft


3516, Miskolc
Joyson út 1.
Honlap:  http://joysonsafety.com/

Közös álmunk

A Joyson-nál egy olyan világról álmodunk, melyben a közlekedési balesetekben történő halálozások száma nullára csökkenthető. Minden egyes személy egyaránt fontos számunkra, és egy olyan globális társadalmat remélünk, amelyben mindenki felismeri az emberi élet valódi értékét.
A Joyson Safety System vezető autóipari beszállító vállalat a passzív biztonsági rendszerek területén, termékei között szerepelnek a kormánykerekek, légzsákok, biztonsági övek, gyermek biztonsági rendszerek, valamint elektronikai termékek, melyeket a cég a legnagyobb autógyártó vállalatok számára szállít be világszerte. A Joyson cégcsoport jelenleg 56 gyárat működtet a világ 20 országában, és mintegy 50 000 alkalmazottja van világszerte, akik elhivatottan azon dolgoznak, hogy az innovatív ötleteket valósággá váltsák.
Közös célunk az, hogy a közlekedési balesetekben történő halálozások számát nullára csökkentsük. Olyan termékeket fejlesztünk és gyártunk, amelyek révén az emberek biztonságban tudhatják magukat napjaink útjain, optimális biztonságot nyújtva számukra utazás közben, számos, mind a vezető, mind a gyalogosok védelmét szolgáló termékekkel. Az innovatív technológiák területén évtizedeken keresztül úttörőként. A Joyson küldetése innovatív termékek fejlesztése a legmagasabb minőségi követelményeknek megfelelően, melyek a vevők maximális elégedettségét szolgálják.

A mai autóipari társadalomban nem lehet eleget a biztonságra gondolni. Egy olyan vállalatként, amely biztonsági öveket, légzsákokat, gyermeküléseket és más egyéb életmentő termékeket gyárt, tudatában vagyunk a társadalom iránti felelősségünknek, és szeretnénk hozzájárulni közös célként egy biztonságos világ megteremtéséhez. Ennek érdekében továbbra is olyan biztonsági termékeket és rendszereket gyártunk és fejlesztünk, amelyekre számíthatnak az emberek. Célunk a Joyson-nál az, hogy egy olyan világban fejleszthessünk biztonsági termékeket, amelyben azok használatára soha nem lesz szükség, vagyis közlekedési balesetekre egyáltalán nem kerül majd sor. Ez az az álom, amelyért minden egyes nap dolgozunk.


Kezdési időpont: 2018.04.26. 09:00
Várható befejezés: 2018.04.26. 14:00

Miskolc
Takata út 1.

Találkozási pont: A Takata Safety Systems Hungary Kft személyi portáján

Elvárt öltözet: Lapos talpú cipő - kénylemes viselet

Minimum életkor: 12

Ellátás: szendvics ebéd a résztvevő mérnöknőkkel

Ha érdekelnek az autók, jó vagy matematikából, fizikából, vonz a kémai világa szívesen megmutatjuk Neked, mit jelent a munkánkkal minden pillanatban életet menteni, hisz célunk a TAKATA-nál az, hogy egy olyan világban fejleszthessünk biztonsági termékeket, amelyben azok használatára soha nem lesz szükség, vagyis közlekedési balesetekre egyáltalán nem kerül majd sor. Ez az az álom, amelyért minden egyes nap dolgozunk. Ha szívesen pillantanál be mindennapjainkba, sok szeretettel várunk tematikus gyártúránkra 2018.04.26-án, ahol azon mérnöknő kollégáinkkal találkozhatsz, akik már hosszú hónapok óta a Takata csapatát erősítik.

Programunk:
9.00 - 9.20 Regisztráció - belépés a gyár területére
9.20 - 11.45 Interaktív gyártúra, a tesztelés részletes bemutatása
12.00- 12.45 Ebéd - kötetlen beszélgetés a mérnök- kolléganőkkel
12.45 -13.15 Légzsákok beszerelése- értékes ajándékokért
13.15-14.00 Kerekasztal beszélgetés, tapasztalatok megbeszélése, kérdések megválaszolása