A nehéziparban könnyű nőnek lenni


MICHELIN Hungária Kft.


4400, Nyíregyháza
Bottyán János utca 15.
Facebook:https://www.facebook.com/michelinhungaria/

A nehéziparban könnyű nőnek lenni
Értékeljük a hűséget, várjuk a fiatalokat, nagyra tartjuk a nőket.

Mit nyújthat egy gumigyár egy fiatal nőnek? Milyen munkája, karrierje lehet ipari környezetben? A Michelinnél hiszünk a sokszínűségben, a vegyes csapatokban rejlő erőben. A nők jelenléte, érzékenysége, energiája nélkülözhetetlen, ipari környezetben is. Folyamatosan azon dolgozunk, hogy a legtöbb munkaposzt bárki számára nyitott legyen, kortól, nemtől, fizikumtól függetlenül. A fiatal generációk igényeit figyelembe véve alakítjuk környezetünket. Fontosnak tartjuk a munka-magánélet egyensúlyát, minden életszakaszban. Személyügyi és képzési rendszerünk lehetővé teszi a folyamatos fejlődést, egyéni karrier tervek megvalósítását.
Pontosan mivel foglalkozunk? A Michelin csoport nyíregyházi gyárában felső kategóriás, szupersport abroncsok készülnek olyan gyártók autóira, mint a Porsche, az Audi vagy a Ferrari. Ez a komplex folyamat rengeteg izgalmas részletet rejt magában.
Győződj meg minderről személyesen! Találkozz női kollégáinkkal, női vezetőkkel és beszélgess velük, tedd föl kérdéseidet! Gyere és ismerd meg közösségünket, mindennapjainkat, sikereinket!


Kezdési időpont: 2018.04.26. 08:00
Várható befejezés: 2018.04.26. 11:30

Nyíregyháza
Bottyán János út 15.

Találkozási pont: Recepció

Elvárt öltözet: Kényelmes viselet

Minimum életkor: 14

Ellátás: Pogácsa, frissítő ital

8.00-8.30 Regisztráció
8.30-9.00 Gyárbemutató, ismerkedés
9.00-10.30 Gyárlátogatás
10.30-11.30 Játékos vetélkedő