Bosch - ahol a technológia találkozik a szórakozással


Robert Bosch Power Tool Kft/Robert Bosch Energy and Body Systems Kft


3526, Miskolc
Robert Bosch Park 1-3.
Honlap:  www.bosch.hu
Facebook:  https://www.facebook.com/boschmagyarorszag/?fref=ts

A Robert Bosch Energy and Body Systems Kft. 2003 nyarán alakult, autóipari alkatrészek, relék, és elektromos hajtások gyártásával foglalkozik. A Miskolcon gyártott autóipari alkatrészeket jelentős autóipari cégeknek szállítja. A folyamatos fejlődés eredményeképpen mára több ezer munkavállaló dolgozik azon, hogy a Miskolcon előállított termékek a legjobb minőségben és a leghatékonyabb módon jussanak el a felhasználókhoz.

A Robert Bosch Power Tool Elektromos Szerszámgyártó Kft. 2001 novemberében alakult Miskolcon és elektromos kéziszerszámok fejlesztésével és gyártásával foglalkozik. Az elektromos kéziszerszám üzletág olyan rendszerek vezető szállítója, amelyek megkönnyítik a kisipar, a háztartások és a kertészkedők, valamint az ipari felhasználók munkáját.

Célunk az, hogy folyamatosan továbbfejlesszük termékeinket, és ebben számítunk munkatársaink teljesítményére. Mélyen hiszünk az új generáció lehetőségeiben, akik innovációt és nyitott gondolkodású megoldási javaslatokat hoznak.
Szlogenünk, “Életre tervezve” azt az ambiciózus követelményt sugallja, amit kitűztünk magunk elé.
“Életre tervezve”: azaz megbízható technológia, amelyet arra terveztek és gyártottak, hogy élete jó részén elkísérje az embert.

A Bosch cégnél dolgozva Te is lehetőséget kaphatsz karriered építéséhez egy olyan ígéretes jövővel, amely során életed jó részén elkísérhetünk majd.
A Te sikertörténeted hol kezdődik?


Kezdési időpont: 2018.04.26. 08:45
Várható befejezés: 2018.04.26. 15:00

Miskolc
Robert Bosch Park 1-3

Találkozási pont: Robert Bosch Power Tool Kft. Főporta

Minimum életkor: 14

Ellátás: Pogácsa, édes sütemény, üditő, szendvics ebéd

A Lányok Napja alkalmával lehetőséget biztosítunk a technológia és a műszaki pálya iránt érdeklődő lányok számára, hogy testközelből találkozzanak a Boschnál gyártott és fejlesztett termékekkel, azok gyártási menetével.

Női vezetőink által tartott előadások során megkaphatják a sikerhez vezető út titkát, hogy miként válhatnak sikeres vezetővé.

Program leírás:

8:45 - 9:00 Lányok fogadása
9:00 - 9:30 Gyáraink bemutatása
9:30 - 12:30 Gyárlátogatás, interaktív programok
12:30 - 13:30 Ebéd
13:30 - 15:00 Női vezetőink előadása