PLAN THE FUTURE WITH US - Lányok Napja a BT-nél


BT ROC Kft.


4024, Debrecen
Vár utca 3.
Honlap:  https://sscheroes.com/company/bt-hungary
Facebook:  https://www.facebook.com/BTCareersHungary/

A BT 1999 óta van jelen Magyarországon. A kelet-közép európai régió üzleti tevékenységének irányításával foglalkozó iroda mellett a cég 2007-ben hazánkban hozta létre európai szolgáltató központját (BT ROC) is – egy budapesti és egy debreceni irodával.

A BT (ROC - Regional Operations Centre) Regionális Szolgáltató Központ a belső üzleti és támogató folyamatok központosítása, egységesítése, és optimalizálása révén hozzájárul a BT globális üzleti folyamatokat átalakító stratégiájához, ezzel jelentős értéket hozzáadva növeli az ügyfelek számára nyújtott szolgáltatások hatékonyságát és színvonalát.

A BT magyarországi tevékenysége az elmúlt 9 év során mára Magyarország egyik legnagyobb és legkomplexebb szolgáltató központjává, és a BT stratégiai bázisává vált. A központ 20 különböző nyelven nyújt szolgáltatást többek közt ügyfélmenedzsment, pénzügyi és számviteli, valamint üzleti adminisztráció területén a BT leányvállalatai, belső üzleti partnerei, valamint több mint 3000 kormányzati szervezet és multinacionális vállalat számára.


Kezdési időpont: 2018.04.26. 09:00
Várható befejezés: 2018.04.26. 14:00

Debrecen
4024 Debrecen Vár utca 3. BT ROC (Fórum mellett a Nagy piacnál)

Találkozási pont: BT ROC Északi torony - Piac főbejáratánál (Budapest bankkal szemben)

Elvárt öltözet: Kényelmes ruha

Minimum életkor: 14

Ellátás: Üdítő,pogácsa, szendvicsebéd

Kíváncsi vagy milyen egy több mint 2000 fős multinacionális vállalatnál dolgozni? Hogyan működik együtt egy mérnők csapat egy értékesítési csapat és a szerződés menedzsment? Mivel is foglalkozunk mi nap mint nap? Hogyan dolgozunk együtt az Amerikában, Indiában vagy Nyugat-Európában élő munkatársainkkal és ügyfeleinkkel? Ezeket a kihívásokat és izgalmakat ismerheted meg nálunk, vetélkedők és izgalmas beszélgetések alatt.
Gyere el hozzánk és légy részese egy dinamikusan fejlődő multikulturális közösségnek!

8.45 - 9.00 Érkezés, regisztráció

9.00 - 9.30 BT az Ügyvezetőnk szemével

9.30 - 12.30 Work Hard, Play Hard at BT – Irodalátogatással fűszerezett vetélkedő

12.30 - 13.00 Ebéd Szünet

13.00 - 14.00 You write your story – Karrier utak a BT-nél - Kerekasztal beszélgetés vezetőinkkel

14.00 - Zárás