Sokszínűség a Bosch Budapesti Fejlesztési Központjában


Robert Bosch Kft.


1103, Budapest
Gyömrői út 104.
Honlap:  www.bosch.hu
Facebook:  https://www.facebook.com/boschmagyarorszag

A magyarországi Bosch csoport 2000-ben telepítette autóipari technológiai fejlesztőmunkáinak egy részét Budapestre, majd 2005 októberében az addig itt működő fejlesztési osztályok önálló vállalati egységgé szerveződtek, és létrejött a Bosch Budapesti Fejlesztési Központ.
A Budapesti Fejlesztési Központban számos elektronikus jármuvezérlő rendszer és mechanikai alkatrész fejlesztését végezik. Ilyenek például az ABS, ESP, légzsák, motorvezérlő és automata parkolási rendszerek, valamint az elektromos meghajtás rendszerek és az elektromos motorok.
Fejlesztési területei közé tartoznak még a műszerfalak és a vezetőtámogató rendszerek, amellyel céljuk az önjáró autók megalkotása. A kapcsolódó összes munkafázist helyben végzik, ideértve a rendszer- és algoritmusfejlesztést, az elektromos és mechanikus tervezést, a szimulációt, továbbá a megbízhatósági ellenőrzéseket és teszteket is.
Az autóipari mérnökök számát tekintve a Budapesti Fejlesztési Központ a cégcsoport második legnagyobb európai K+F központja, jelenleg több mint 2000 mérnököt foglalkoztat és a közeljövőben további bővítést tervez.


Kezdési időpont: 2018.04.26. 09:30
Várható befejezés: 2018.04.26. 15:15

Budapest
Budapest, Gyömrői út 104.

Találkozási pont: Budapest, Gyömrői út 104.

Elvárt öltözet: kényelmes, hétköznapi

Minimum életkor: 14

Ellátás: Frissítő, ebéd

9:30 - 10:00 Érkezés és regisztráció a Bosch Budapesti Fejlesztési központjába, ahol a középiskolás lányok megismerkedhetnek a Bosch csoport magyarországi tevélenységeivel, különös tekintettel a fejlesztőközpont működésére.

Lehetőség lesz az általunk feljlesztett autóipari termékek kipróbálására - mint a legmodernebb autóipari fejlesztésekkel felszerelt tesztautóink, e-bike, szenzorokkal felszerelt kisautók.

Emelett a nálunk dolgozó hölgy mérnökökkel lesz lehetőségük beszélgetni, megismerhetik karrierútjukat, hogy mivel foglalkoznak nálunk a mérnökök, milyen kihívásokkal találkoznak nap mint nap, hogy még nagyobb kedvet kapjanak a műszaki pálya felé való orientálódásban.

A program közben ebédelési lehetőséget is biztosítunk a lányoknak.

Látogassatok el hozzánk, egy érdekes, játékos napra, hogy betekintést kaphassatok a Bosch kulisszái mögé, és megismerhessétek sokszínű tevékenységeinket!