Nőként az E.ON-nál


E.ON Tiszántúli Áramhálózati Zrt.


4024, Debrecen
Kossuth u. 41.

Vajon tudod-e, hogy hogyan készül az áram, ami működteti a laptopodat? Szerinted hány km villamos hálózat van Magyarországon? Van-e valóságtartalma a Feszültség című filmnek?

Találj választ a kérdéseidre és válaszd a Lányok Napján az E.ON világát! Tervezd meg saját városod áramhálózatát, emelős kocsinkkal emelkedj akár 20 méter magasba, találkozz hölgy kollégáinkkal, hogy megtudd miért jó nőnek lenni az E.ON-nál és okos telefonod segítségével ismerj meg minket!

Ma már nincs olyan, hogy férfias szakma! Tervezni és alkotni menő dolog, és mi büszkék vagyunk arra, hogy vállalatunk munkatársainak több mint 33%-a nő, hiszen közösen alkotjuk Magyarország legnagyobb energetikai vállalatát!


Kezdési időpont: 2018.04.26. 08:00
Várható befejezés: 2018.04.26. 11:00

Debrecen
Híd utca 10-12.

Találkozási pont: Debrecen Híd utca 10-12.

Minimum életkor: 12

8-9,30 óra
1. A fogadóhely bemutatása
2. Vezérigazgatói köszöntő
3. A cég bemutatása-kvízjátékon keresztül
4. Interaktív módon gyakorlati bemutató:
• kosaras emelő kipróbálása
• testhevederben, sisakban fotó készítése
5. Férfias szakma? Ma már nincs ilyen! Az E.ON munkatársai 33% nők, és büszkévé tesz minket, hogy a hölgyek sok esetben máshogy, más szemmel látják a munkát, mint a férfiak! Beszélgetés női munkatársakkal, a munkájukról, motivációjukról, mi vonzotta őket az adott szakterülethez, hogyan tudják összeegyeztetni a családot és a munkát, milyen segítséget nyújt a fogadó hely ezen a téren?

9,30-11 óra
6. Közös szünet (üdítő, ásványvíz, pogácsa)
7. Tervezni és alkotni menő dolog! Ismerd meg gyakornokainkat, akikkel most megtervezheted egy város áramhálózatát! Mérnökiroda gyakornokok bemutatója a tervezés folyamatáról
8. Itt az idő, hogy most mi is megtudjunk egy kicsit többet rólad! Melyek a kedvenc tantárgyaid? Mik a hobbijaitok? Mit olvastok szívesen? Milyen informatikai eszközöket használtok? Ki mit tud a villamosmérnökök munkájáról? Képzési, elhelyezkedési lehetőségek, továbbtanulási tervek. Beszélgetés a duális villamosmérnök hallgatókkal
9. Visszajelzés
10. Program zárása, látogatás befejezése, emléklap, ajándék átadása
11. Csoportkép készítése