Működik a kémia! Virtuális bepillantás a petrolkémia világába!


2020.12.15. 12:00 - 15:00

ONLINE PROGRAM

Hol találkozunk? A csatlakozási linket a regisztrációt követően a megadott e-mail címre elküldjük.
Minimum életkor: 14

Tudni szeretnéd milyen vegyésztechnikusként, vegyészmérnökként dolgozni egy olajfinomítóban és nap mint nap azon dolgozni, hogy a fenntartható módon biztosítsuk az ország üzemanyag és energiaellátását?
Tudd meg milyen női mérnökként, vezetőként helyt állni ebben a „férfias” világban!
Kíváncsi vagy, hogyan tudod megtalálni az egyensúlyt a jövőbeni családod és a mérnöki hivatásod között?

A MOL programján virtuális barangolásra hívunk egy vegyipari laboratóriumba, egy igazi termelő üzembe, hatalmas vegyipari berendezések közé, majd izgalmas beszélgetésre invitálunk, inspiráló kollégáink vezetésével!

12:00 - 12:30 Jó, hogy itt vagy! Reggeli közös beszélgetés. Ismerd meg a lányoknak/nőknek szóló MOL-os vállalati programjainkat!
12:30 - 13:30 Virtuális barangolás a laborban. Figyeld meg, hogyan zajlanak a sokszor izgalmas, látványos mérések, tudd meg, miért is van szükség ezekre a mérésekre!
13:30 - 14:15 Menjünk ki terepre! Nők munkavédelmi sisakban, zöld ruhában, gigantikus, zajos berendezések közt?? Igen! Még itt is megálljuk a helyünket!
14:15 - 14.50 Interaktív talkshow, avagy miért is vagány nőként mérnöki területen elhelyezkedni. Miért is fontos, hogy nők jelen legyenek a természettudományok területén!
14:50 - 15:00 Köszönjük, hogy velünk töltötted a délutánt! Közös programzárás. Bármi kérdésed van, ne tartsd magadban!

Fedezzük fel közösen a DUFI titkait!

Szervező

MOL Nyrt. Dunai Finomító

2443, Százhalombatta
Olajmunkás u. 2.

A budapesti székhelyű MOL Csoport az elmúlt 20 esztendőben Közép-Kelet Európa piacvezető olaj-, gáz és petrolkémiai vállalatává nőtte ki magát. Nemzetközi csapatunkban 30 országból közel 26000 ezer kolléga dolgozik Norvégiától Olaszországon át Pakisztánig. És ahogy a világ, úgy a MOL is folyamatosan változik. A hagyományos termelői, finomítói tevékenységek mellett egyre inkább az innovációra és a fogyasztói igények mind teljesebb körű kielégítésére törekszünk. Tesszük mindezt a fenntarthatóság és a környezetvédelem jegyében, gondolj csak a MOL Bubira. A 2021-ben elkészülő MOL Campus pedig a maga 28 szintjével, a világon egyedülálló okos és zöld megoldásaival, valóban a jövő munkahelye lesz a jövő generációja számára. Vegyél részt a MOL Lányok Napja rendezvényén és ismerd meg a Dunai Finomítót.