Beszámoló
az IT Services Hungary Kft-nél tett látogatásról

2016. április 28-án látogatást tettünk a Lányok napja rendezvényre Debrecenbe. Örömmel éltünk a lehetőséggel.
Ezen a programon 13 diák és 2 felnőtt vett részt. Rajtunk kívül más tanulók is voltak Debrecenből. Miután megismertük a lányokat nagyon jól összebarátkoztunk velük.
Amikor a rendezvény elkezdődött mindenki kapott egy karkötőt és levetítettek nekünk egy filmet a cégről. Be kellett állni születési dátum szerint úgy, hogy nem beszélhettünk egymással. Ennek a feladatnak a végén csapatokra osztottak bennünket. Négy csoport alakult, mind a négy csoport kapott egy ott dolgozó vezetőt, így betekintést nyerhettünk a cég közösségi életébe. Jó volt látni, mennyire összeszokott társaságba kerültünk.
image143Első feladatként elég mókás feladatot kaptunk. Lufit kellett kötni a lábunkra, és az ellenséges csapatok lufijait kellett megtámadni. Voltak kvízek, totók, rejtvények. Minden helyesen megoldott feladatért egy puzzle darabot kaptunk. Ha minden feladatot tökéletesen megcsinálunk, egy egész kirakót kapunk a cégre jellemző dolgokról, például papírmentes iroda, csapatmunka, nyelvtudás.
A kvízek után csoportvezetőnkkel elindultunk felfedezni az épületet. Felmehettünk megnézni a postaküldő automatát, bemehettünk a tárgyalóterembe ahol ismét egy feladatot kellett megoldanunk. Ezen kívül még 4 helyszínen voltunk, mindenhol játékos feladatokkal vártak bennünket. Nagyon tetszett mindenkinek a program.
Nagyon jól éreztük magunkat, kellemes élményekkel gazdagodtunk, és új dolgokat ismerhettünk meg. Az ott dolgozók jókedve átragadt ránk is. A rendezvény végén közös képet készítettünk a szervezőkkel, és nagyszerű ajándékokkal kedveskedtek nekünk.
Szeretnénk jövőre is elmenni. Köszönet a profi szervezőknek ezért a fantasztikus élményért.

Köszönettel,
Gál Zsuzsanna, Jóvér Anita Stela, Nagy Mária Evelin