Nők az építőiparban - Lányok napja a Colasnál


2023.11.23. 09:00 - 13:00

1113 Budapest
Bocskai út 73.


Hol találkozunk? Colas irodaház recepciója
Minimum életkor: 14
Ellátás: Reggeli - hideg élelem

Elgondolkoztál már az építőipar világán?🤔 Talán nincs róla sok tudásod, vagy csak távolinak érzed magad tőle. Ne aggódj, itt a lehetőség, hogy közelebbről megismerd! Gyere el hozzánk a 11. kerületi irodánkba, ahol egy ínycsiklandó üdvözlő reggelire 🍵 invitálunk, és közben megismerkedhetsz hazánk egyik legnagyobb építőipari vállalatával.

Ismerd meg az építőmérnöki, vállalkozási mérnöki és művezetői szakma izgalmas világát, és engedd, hogy kolléganőink történeteikkel bevezessenek a tervezés és kivitelezés rejtelmeibe. 👷‍♀️ Kerekasztal beszélgetésünk során pedig felfedezheted, hogyan érvényesülhet egy nő az építőiparban.🛣️

Még ha úgy is érzed, hogy az álláskeresés messze van tőled, mindig jól jön egy kiváló önéletrajz.📄🖊️ Ha részt veszel workshopunkon, megtanulhatod az önéletrajzírás fortélyait, és legközelebb, amikor nyári munkára vagy külföldi egyetemre jelentkezel, nem kell aggódnod az önéletrajzod megírása miatt. Ráadásul olyan tippeket is kapsz, amik segíthetnek a sikeres állásinterjún.

Ne hagyd ki kvízjátékunkat, ahol értékes nyeremények várnak! 🎁 Ehhez mindenképpen kövesd a Colas Facebook és Instagram oldalait!👥📱

Tölts el egy délelőttöt a Colas társaságában! 🙂

Ezekkel a szakmákkal ismerkedhetsz meg
építőmérnök
gépészmérnök
környezetvédelmi mérnök
Szervező

Colas Hungária Építőipari Zrt.

1113, Budapest
Bocskai út

Több mint 30 éve a közlekedésfejlesztésben! A fejlődés által nyomot hagyhatunk a világban, olyan nyomot, ami sok-sok éven keresztül látható marad. Több, mint harminc éve a Colas nevű francia világcég Magyarországon is aktívan jelen van, nyomot hagyva az ország közlekedésfejlesztésében. Az évek alatt bekövetkezett technológiai és szervezeti változásoknak köszönhetően a Colas-ra a mai napig jellemző az a nagymértékű szakmai tudás és a színvonalas minőség, ami ezt a rendszert a kezdetektől működteti és a jövőben is működtetni fogja. Mára a Colas Magyarország tevékenysége igen sokrétűvé vált, a Colas Hungária holdingvállalat és leányvállalatai, a Colas Út, a Colas Alterra, a Colas Közlekedésépítő és a Colas Északkő együttműködve dolgoznak az ország közlekedési infrastruktúra-fejlesztésén. Ennek az összehangolt működésnek köszönhetően az elmúlt évtizedek alatt rengeteg kilométernyi út, autópálya, közműhálózat, hidak és felüljárók épültek.