A mély titkai: kötött pályán kötetlenül


2022.04.28. 08:45 - 12:30

Budapest
1111 Budapest Műegyetem rakpart 3. BME Központi épület, Kelenföldi metróállomás


Hol találkozunk? 1111 Budapest Műegyetem rakpart 3. BME Központi épület aula

Elvárt öltözet: zárt cipő, időjárásálló ruházat

Minimum életkor: 12

Pillants be a metró rejtett részeibe! Ezen a különleges kiránduláson egy egészen új és ismeretlen világban merülhettek el adjunktusunk, Vinkó Ákos vezetésével. A szűk egy évtizede átadott négyes metró végállomásán számos építési és üzemeltetési érdekességgel ismerkedhettek meg, és megtapasztalhatjátok, hogy ez a világ sem csak férfiaknak szól.

Fontos!
A metró üzemi területeinek meglátogatásához belépési engedély szükséges, melyhez a BKK személyes adatokat kér be és kezel. Az ezzel kapcsolatos dokumentumok az alábbi linken találhatóak.
Fiatalkorú résztvevő esetén: https://bmeedu-my.sharepoint.com/:w:/g/personal/karay_gyongyi_emk_bme_hu/ERmA76KspExBtcHJ8h4XDsABJkcbEaDnGogNkaKdooA5cw
Nagykorú résztvevő esetén: https://bmeedu-my.sharepoint.com/:w:/g/personal/karay_gyongyi_emk_bme_hu/EW05F9BXi-BOorRKh_zgzaoBYlptGccqtzoy7kyCHG9fuA?e=AHPPoK

A programon való részvétel feltétele a dokumentum hiánytalan kitöltése és elküldése 2022. április 21. 12:00-ig Vinkó Ákosnak ([email protected]). Kérjük, hogy a programra csak akkor jelentkezz, ha vállalod a nyilatkozat kitöltését és határidőre való megküldését, különben másokat akadályozol meg a részvételben!

Praktikus információ:
Az egyetemről az állomásra való eljutáshoz 1 db vonaljegy vagy Budapest-bérlet szükséges.


Ezekkel a szakmákkal ismerkedhetsz meg
építőmérnök
Akik várnak rád
Farkas-Karay Gyöngyi
Adjunktus
BME Építőmérnöki Kar
Lovas Tamás
Egyetemi docens, oktatási dékánhelyettes
BME Építőmérnöki Kar
Horváthné Tóth Brigitta
adjunktus
BME Építőmérnöki Kar
Vinkó Ákos
adjunktus
BME Építőmérnöki Kar
Szervező


BME Építőmérnöki Kar


1111, Budapest
Műegyetem rakpart 3.

A BME Építőmérnöki Kara a leghosszabb múlttal rendelkező mérnöki kar, az országban a legnagyobb az építőmérnököket képző helyek közül. Az építőmérnök szakma teljes palettáját lefedő képzésünkben mindenki megtalálja a hozzá legjobban illő mérnökszakmát, legyen az hidak, épületek, alagutak, utak és vasútvonalak tervezése és építése, a természetes és mesterséges környezet összehangolása, a vizek használata és védelme, térképezés és navigáció. Építőmérnökökre szükség van a tervezőirodában, az építkezések levezénylésében és menedzselésében, de laboratóriumokban és kutatóhelyeken is. Ehhez az igen széles skálájú és élvezetes szakmai pályához adunk nektek útlevelet. Ismerd meg képzéseinket, szakterületeinket, fedezd fel magadban az építőmérnököt!