Kérjük, hogy alaposan olvasd át szerzői szerződési feltételeinket és bizonyosodj meg róla, hogy mint szellemi alkotást benyújtó szerző minden, az alábbiakban vázolt feltétellel egyetértesz.

Abban az esetben, amennyiben mégsem értesz egyet a feltételrendszerrel, kérjük, ne nyújts be pályamunkát!

Bármilyen kérdés vagy probléma esetén, keress bennünket a [email protected] e-mail címen.

Nyilatkozat

A pályamunka benyújtásával a szerzők úgy nyilatkoznak, hogy nem áll fenn összeférhetetlenség az alábbiak szerint:

  • a pályamunka a saját szellemi tulajdonukat képezi (eredeti mű: nem másolt vagy plagizált változat);
  • az anyag nem sért semmilyen emberi vagy személyiségi jogot, azaz az összes fénykép, rajz, esettanulmány, szöveg – szükség esetén – rendelkezik engedélyekkel, hozzájárulással;
  • jogosultak a közzétételre, a közzétételnek nincs semmilyen jogi akadálya.

Publikációk, fotók a rendezvényen, szerzői anyagok védelme

A Nők a tudományban Egyesület a pályamunkákat honlapján és promóciós anyagaiban  részben vagy egészben megjelenteti alaptevékenysége keretében megjelölt fő céljának (nők tudományban való részvételének előmozdítása) promotálása érdekében.. Honlapunkon felhívjuk a résztvevők figyelmét, hogy szigorúan tilos a rendezvény bármely anyagát harmadik személy részére továbbítani, vagy a rendezvény szerzői anyagait üzleti vagy magán célokra felhasználni. Ennek értelmében az ilyen jellegű tevékenységek jogellenesek és büntethetőek.

A Nők a Tudományban Egyesület azonban fenti gondos eljárás ellenére sem vállal felelősséget azért, ha harmadik személyek a rendezvény weboldalán közzétett anyagokat fentiek ellenére jogellenesen terjesztik, felhasználják és hozzáférhetővé teszik harmadik fél részére.