Játssz velünk!

Ha jelentkezel az idei Lányok Napja programra és helyesen kitöltöd kvízünket, most nyári tábort, menő könyveket vagy tudományos szabadulószoba-belépőt is nyerhetsz!

Töltsd ki a kvízt!

A nyereményjátékon általános iskolás felsőtagozatos vagy középiskolás lányok vehetnek részt, akik jelentkeztek a Lányok Napja 2019. évi bármely programjára.

Programok és jelentkezés

Sorsolás és eredményhirdetés: 2019. május 6-án

Nyeremények

Galaktikus nyári tábor a Skoolnál (12-14 év)

A Skool felajánlásából a 12-14 év közötti helyes választ adó kitöltők közül valaki ingyen részt vehet a Skool galaktikus nyári táborában.

A táborok részleteit itt olvashatjátok:

TED-könyvek a HVG és a TEDxYouth jóvoltából (20 éves korig)

Kis könyvek, nagy gondolatokkal: a HVG jóvoltából már magyarul is olvasható a világhírű TED sorozat előadóinak könyvei. A TED konferenciák a 18 perces vagy rövidebb, gondolatébresztő és szórakoztató előadásokkal rendkívül intenzív és inspiráló élményt jelentenek. A TED-könyvek elég hosszúak, hogy lenyűgözzenek, de épp elég rövidek, hogy együltő helyedben elolvasd.

Logiscool egy hetes programozó tábor

Szeretnél valami igazán hasznosat és menőt csinálni a nyáron? Most elkezdhetsz programozni tanulni a Logiscoolban!

Már hatodik éve tartoznak az ország legnépszerűbb táborai közé a Logiscool nyári táborok és most Te is ott lehetsz. 😉

 

3 fős belépő a Neverland szabadulószobájába (10-20 év)

“Az Enigma űrhajót egy meteorcsapás érte, ami komoly károkat okozott a hajó rendszereiben. Egy mélyűrben élő földönkívüli csoport vett körül benneteket. Meg tudjátok javítani a hajót, mielőtt az űrlények széttépik azt?”

Ha helyes választ adsz és a te neved húzzuk, meghívunk Téged és két barátod a Neverland “A világűr mélyén” szabadulószobájába (Budapest, 7. kerület), egy nektek alkalmas időpontban.